Vigyázat! Ebből a szaloncukorból hiány várható idén

karácsony szaloncukor zselés hiány ünnepek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alig pár nap és elérkezik az év várva várt ünnepe, a karácsony, így aki még nem kezdte el beszerezni az ajdánékokat, az ünnepi vacsorához szükségez alapanyagokat vagy a szaloncukrokat, az ne késlekedjen tovább. Főleg azért sem, mert kiderült, hogy a koronavírus ellenére is nagy a kereslet idén is a szaloncukrokra, pláne a zselés ízesítésűekre, amiről, ha nem vagyunk elég gyorsak, akár le is maradhatunk.

A különböző kereskedelmi láncok kissé pesszimistán várták az idei karácsonyi időszakot a koronavírus miatt, de vannak olyan területek, ahol egyáltalán nem érződik a vírus hatása. Az édességek esetében a kereslet hasonló mértékű, mint a korábbi években - írja a Nuus.

A zselés szaloncukor idén is nagy sláger Forrás: Life.hu

A szaloncukrok évek óta óriási kedvencnek számítanak a kaárcsonyfa alatt, így azt mindig keresik a boltokban az emberek. Évről évre egyre nagyobb a választék, többféle ízesítésben, vegán és paleolit formában is kaphatóak már.

A nagy választék ellenére azonban örök sláger a zselés szaloncukor, amivel kapcsolatban már most jeleztek a gyártók, hogy

a zselés szaloncukrok iránti keresletet a piac nem fogja tudni kielégíteni, így érdemes időben kapcsolni és minél előbb beszerezni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.