Az amerikai lány egy ittas éjszaka után egy mexikói dzsungelben lovagolt - Videó

Tiktok éjszaka részeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különleges videót tett közzé a TikTokon egy fiatal nő a hétvégén.

A magát Liznek valló fiatal nő a hétvégén közzétett egy klipet a TikTokon, és azt állítja, hogy egy mexikói dzsungelben vágtató lovon ébredt, pedig nem is tud lovagolni - írja a Daily Star.

A felvételen ezt mondja:

"Szia, TikTok. Jelenleg valahol Mexikóban vagyok a dzsungelben, és nem beszélek spanyolul, lovon ülök, és berúgtam, és nem tudom, hogy kerültem ide.

A lány ezután lefelé irányítja a kamerát, hogy bebizonyítsa, épp lovagol. A klipben Liz két kisgyereket is megmutat, akik spanyolul beszélnek, és bár nevetgél, egy ponton azt kibálja, nagyon fél.

Egy másik videóban egyedül látható egy erdős területen, ahol elmeséli, hogy a lova gyorsabban vágtatott, mint a többieké, így most Mexikó közepén van.

A videó több mint 10 millió megtekintést gyűjtött össze, és több ezer hozzászólást kapott. Állítólag a ló egy vízeséshez vezette, és az első videó készítése után eltűnt a telefonja, ezért nem tudta elmondani senkinek, hogy biztonságban van, ugyanis a ló tudta, hova kell őt vinni. Érdekes történet...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.