Diego Maradona szivarral, alkohollal és tablettákkal bulizott az agyműtétje előtt - Videó

buli agyműtét Diego Maradona szivar kábítószer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az argentin legenda, Diego Maradona a múlt hónapban halt meg, néhány nappal azután, hogy agyműtéten esett át. A legenda látszólag élvezte az életet az utolsó heteiben...

Különleges videó látott napvilágot Maradonáról, aki havannai szivarral a kezében bulizott az agy műtétje előtt. A futballegenda egy asztalnál ülve, sörrel és tablettákkal bulizott az egyik barátjával, Mariano Castroval. A felvételt először egy argentin tévéműsor sugározta Confrontados néven a dél-amerikai ország Canal 9 csatornáján -írja a Daily Star.

Diego orvosai, Leopoldo Luque és ex Rocio Oliva egyaránt elismerték, hogy Diegonak drog-és alkoholproblémái voltak, és hiába volt sikeres az agyműtét, halálát szívelégtelenség okozta.

A november 25-én elhunyt Maradona halálának ügyében jelenleg is nyomoznak: azt állítják, orvosa gondatlansága miatt halt meg a legenda. Egy valami biztos, Maradona a halála előtt nagyon gyengének látszott, és két férfi támogatásával tudott csak járni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.