Farm VIP: Vasvári Vivi imádta a vidéki életet, fontolgatja, hogy leköltözik egy farmra

Vasvári Vivien videó vidéki élet Farm VIP nyugalom sziget költözés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasvári Vivi  Demcsák Zsuzsának és Gáspár Zsoltinak mesélt arról, hogy milyen élmény volt számára szerepelni a Farm VIP műsorában. Kiderült, hogy annyira megszerette a vidéki életet, hogy elgondolkodott azon, hogy a jövőben leköltözik egy farmra. 

A Farm döntőseivel beszélgetett a műsor két műsorvezetője, Demcsák Zsuzsa és Gáspár Zsolti, akiknek Vasvári Vivi elmesélte, hogy számára óriási változást jelentett a forgatás. Eddig számára ismeretlen közegben kellett helytállnia, amit nagyon szeretett. Imádta a nyugalmat, ami körülvette őket és emiatt meglepő dolgot jelentett ki:

"Ahhoz képest, hogy voltak ezek a versenyek, ezek a játékok meg minden, ettől függetlenül nekem ez egy nagyon nagy nyugalmat adott az a birtok és én teljes mértékben el tudom képzelni ott a jövőben az életemet esetleg egy ilyen farmon,

tervben van, hogy a későbbiekben egy farmra költözök"

- mondta Vivi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.