Angelina Jolie-vá műtette magát, tíz év börtönre ítélték ezért

Forrás: Tim P. Whitby/Getty Images/2019 Getty Images/Tim P. Whitby -
plasztikai műtét börtön Angelina Jolie Irán
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az iráni lány, Sahar Tabar mindent elkövetett, hogy Angelina Jolie-vá műtesse magát. Ám egyenesen rémisztő lett, ráadásul emiatt tíz év börtönre ítélték.

A 19 éves Sahar Tabar úgy érezte, van némi hasonlóság közte és Angeline Jolie között, ezért őrült plasztikázásba kezdett, hogy úgy nézzen ki, mint a színésznő.

Ám borzalmasan rémisztő lett a végeredmény közel 50 beavatkozás után, Zombi-Jolie-nak kezdték csúfolni, majd a szigorú iráni törvények is felelősségre vonták.

Angelina Jolie-ra akart hasonlítani, elcsúfította magát az itáni lány. Forrás: Tim P. Whitby/Getty Images/2019 Getty Images/Tim P. Whitby

Úgy tűnt, 3 hónap és 2 év közötti börtönbüntetésre számíthat, ám kihirdették az ítéletet: tíz év börtön. Az oka pedig: istenkáromlás, erőszakos uszítás, illetve jövedelemszerzés nem megfelelő eszközökkel.

Az édesanyja teljesen kiakadt a szigorú ítélet hallatán, és az igazi Angelina Jolie-nak üzent, hogy ne sértődjön meg lánya tettén, azért csinálta mert kedveli őt - írta a Daily Star.
Kattints IDE, és nézd meg, hogy fest most a fiatal lány!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.