Merész ruhát vállat be Köllő Babett, csakhogy van egy kis gond vele – Fotó

szexi Köllő Babett ruha csizma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem éppen hétköznapi ruhadarabot szerzett be Köllő Babett. A sztár nem tudott ellenállni az aranyszínű csizmanadrágnak, bár fogalma sincs hová fogja felvenni. Ráadásul felmerültek egyéb problémák is...

Egyszerűen nem tudta kiverni a fejéből ezt a szettet Köllő Babett miután egy fotózáson viselte.
„Tudjátok milyen érzés az, amikor valami befészkeli magát az ember fejébe és nem tud szabadulni tőle? Folyton visszatérő gondolatként ott motoszkál, és nem hagy nyugodni! Na így voltam én ezzel a csizmanadrággal és a zakóval" – írta Babett az Instagramon.

Köllő Babett nem tudott ellenállni a szexi csizmanadrágnak. Forrás: Köllő Babett/Instagram

Éppen ezért a sztár visszament, és megvette magának, csakhogy később szembesült néhány problémával:

„Két problémám van most már csak... Az első az, hogy halvány lila elképzelésem sincs arról, hogy hova fogom felvenni. A második pedig az, hogy elfelejtettem,hogy a fotózáson hárman adták rám a nadrágot (mondjuk levenni nagyon könnyű volt). Jaj és utólag felmerült még egy kis gond: mi van ha vendégségbe hívnak és le kell venni a cipőt?"

Kattints IDE, és nézd meg a szuperszexi szettet!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.