Így töltik majd az ünnepeket Horváth Éváék: „idén is átjönnek hozzánk a nagyszülők"

Fotó: Marton Szilvia/Origo -
karácsony Horváth Éva koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Horváth Éva őszintén mesélt miképp töltik 2020-ban a karácsonyt. A gyönyörű modell és családja szeretné, ha együtt ünnepelhetnének a nagyszülőkkel, ám a koronavírus-járvány ideje alatt ez közel sem olyan egyszerű, mint eddig. Éva épp ezért komoly tervet szőtt ki annak érdekében, hogy a lehető legbiztonságosabb legyen a találkozás.

„A terv az, hogy idén is jönnek át hozzánk a nagyszülők. Már nagyon várjuk, hogy együtt legyen az egész család, és hogy meghitt körben, vidáman, boldogan és szeretetben töltsük az ünnepeket" – kezdte a Ripostnak Horváth Éva, aki a vírus veszélye miatt egy igazán alapos forgatókönyvet eszelt ki.

Fotó: Marton Szilvia/Origo

„Engem folyamatosan teszteltek a Farm VIP alatt, és szerencsére mindig negatív volt az eredmény. Igaz, az óvoda veszélyes, de ugye jön a karácsonyi szünet. Ráadásul megbeszéltük, hogy mi előbb is kivesszük Kristófot, még mielőtt a nagyszülők jönnének. Ha bármi tünet lenne, de nem lesz, akkor nyilván lemondjuk, de kvázi hermetikusan elzárjuk magunkat a külvilágtól. Azt gondolom, oda tudunk figyelni mindenre, folyamatosan fertőtlenítünk, nem csókolgatunk, ölelgetünk senkit" –mesélte.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.