Kiakadtak a rajongók: Cooky és családja Dubaiban nyaral a járvány idején - Fotó

fotó Szécsi Debóra Cooky család utazás Dubai
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cooky és családja úgy tűnik, megunták az itthoni szürke időjárást és a pandémia miatti bezártságot, összepakolták a gyerekeket és meg sem álltak Dubaiig. A rajongók a hír hallatán teljesen felháborodták.

Alaposan felborzolta a kedélyeket a népszerű lemezlovas, Cooky legújabb fotóival, amelyen egyértelűen látszik, hogy családjával elhagyta az országot és egészen az Egyesült Arab Emírségekig repültek, ahol vidáman napfürdőznek a világjárvány ideje alatt.

A rajongók nem hagyták szó nélkül a látottakat, sokan nem értik, hogy tehette ki a családapa ekkora veszélynek a családját, hogy a koronavírus időszakában elhagyják az országot és nyaralgatnak, mintha nem lenne semmi gond a világban.

"Én nagyot csalódtam most... Más nem tud a családjával együtt lenni karácsonykor te meg nyaralásról töltesz fel képet? Hol marad az együttérzés?!"

"Most én is csalódtam benned. Miért nem Franciaországba mész,hogy láthasd az Anyukádat?"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.