Most ők adományoznak: három beteg kisgyereknek segített Zente anyukája

Forrás: Facebook/Zente- SMA 1 Baby -
betegség gyerekek Zente
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az SMA-s kisfiúról és családjáról csodálatos karácsonyi fotók készültek. Mindeközben pedig másik három beteg gyermeknek is segíteni tudnak. A fotós nem szeretett volna pénzt kérni a tőlük, így ezek árából adomány lett. 

"Advent harmadik vasárnapján elhoztam Nektek az idei karácsonyi fotókat, ahogy eddig minden évben. Eredetileg 24.-én akartam megmutatni, de történt valami, ezért szentestére másik meglepetést tartogatok!" - kezdte Zente anyukája bejegyzésében, majd elárulta mire készülnek.

Forrás: Facebook/Zente- SMA 1 Baby

"Eddig egyszer sem engedte, hogy fizessünk neki, mindig ajándékba kaphattuk ezt az élményt. Idén ragaszkodtam hozzá, hogy velünk se tegyen kivételt! Anikó viszont azt találta ki, hogy ő ez alkalommal is ingyen fog dolgozni, ezért a képek és a fotózás díját felajánlotta olyan beteg gyermek vagy gyermekek számára, akiket én választhatok ki!

Nehezen, de megszületett a döntés.

A Mindig ketten fotó adományát, a már korábban bemutatott ikerpár Zsejke és Barni valamint egy hatalmas küzdő kisfiú Dana (Danika) kapta. Mindkét család nagyon köszöni a segítséget, arra pedig, hogy Anikó mennyire fantasztikus ember, nincsenek is megfelelő szavak!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.