Pénisz alakú kitérőt tett 102 utassal a levegőben az igazgatóhelyettes: azonnal kirúgták

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
pénisz Oroszország támogatás szexbotrány rajz légitársaság kirúgás focicsapat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Oroszország Pobeda fapados légitársaságának egyik repülőgépe november 11-én letért az útvonaláról és egy hatalmas péniszt rajzol bele a levegőbe egy szabálytalan manőver követeztében, mindezt 102 utassal a fedélzeten. A gépet vezető igazgatóhelyettest azonnali hatállyal elbocsátották.

Az fedélzeten tartózkodók biztonságát teljes mértékben veszélyeztető pilóták szabálytalan manőverének a célja az volt, hogy így fejezzék ki támogatásukat a szexbotrányba keveredett orosz futballkapitány, Artjom Dzjuba személye iránt.

Az említett sportoló a nem mindennapi manőver előtt néhány nappal hagyta ott a válogatott csapatát, miután a nyilvánosság elé került egy privát szexvideó, amelyen ő is szerepel.

"Nem tudjuk pontosan, miért változtattak a gép repülési útvonalás, de lehetséges, hogy a Pobeda kapitányai kifejezték támogatásukat Artyom Dziuba válogatott parancsnoka iránt, és megmutatták az ügyhöz való hozzáállásukat"

- nyilatkozta a RBC légitársaság szóvivője.

A légitársaság igazgatósága az igazgató-helyettes elbocsátása mellett megbeszélésen megbüntette Andrey Kalmykov vezérigazgatót - írja a izzso.com.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.