„…ha ott vagyok vele, túlélte volna” – szörnyű bűntudattal küzd Gesztesi Károly titkos szerelme

Forrás: Facebook -
gyász Gesztesi Károly Mattesz Csilla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mattesz Csilla hosszú ideig pszichológushoz járt, miután elveszítette szerelmét, Gesztesi Károlyt. Ugyanis bűntudata van amiatt, hogy aznap nem kísérte el a színészt. Szerinte ha így tesz, még életben lehetne.

Borzalmasan fáj Gesztesi Károly titkos szerelmének, hogy a színész hirtelen halála miatt nem tudott elbúcsúzni szerelmétől, még a temetésén sem lehetett ott. Ráadásul bűntudat gyötri, mert a színész aznap kérte, hogy kísérje őt el Szegedre, de nem tudott vele tartani. Ezen az úton lett rosszul, és halt meg.

„Szegedre indult, és mi előző nap beszéltünk egymással, aggódtam is érte, mert nagyon szomorú volt. A mai napig bűntudatom van, amiért akkor nem dobtam félre mindent és nem vittem én őt Szegedre. Közel fél évig jártam pszichológushoz, hogy ezt feldolgozzam, mert állandóan marcangoltam magam. Tudom, ha ott vagyok vele, túlélte volna, tudom, mit kell tenni vészhelyzetben" - mesélte a Blikknek Mattesz Csilla.

Gesztesi Károly szerelme a mai napig bűntudattal küzd. Forrás: Facebook

Az idei karácsony szomorú hangulatban fog telni, Csilla már előre fél az ünnepektől.
„Minden karácsonykor az volt az ajándékunk egymásnak, hogy beültünk egy étterembe, ahol órákon át beszélgetünk. Én voltam az ő lelki támasza, az őrangyala. Most ő lett az enyém. Karcsi még itt van velem, sokszor érzem a jelenlétét, ahogy a fejemre teszi a kezét és azt mondja: 'Ne legyen maga szomorú, legyen vidám'. Magázna, ahogy életében is tette" – mesélte az úszóolimpikon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.