Hatalmas boldogság! Egy éve házas Király Viktor és szerelme, Virág Anita - Fotók

fotó házassági évforduló Virág Anita megemlékezés Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A népszerű énekes, Király Viktor és felesége, Virág Anita tegnap ünnepelték első házassági évfordulójukat, amelyre mindketten megható sorokkal és fotóval emlékeztek meg a közösségi oldalaikon.

Király Viktor élete több, mint tökéletes, mióta rátalált a szerelem felesége, Virág Anita személyében, akivel már közös kisfiúk is megszületett, Kolen.

A szerelmesek életében nagy nap volt a tegnapi, ugyanis december 14-én ünnepelték az első házassági évfordulójukat, amelyről a közösségi oldalukon sem feledkeztek meg.

"Ma egy éve, Babám! Tudom, hogy sok nehézség volt 2020-ban, de itt vagyunk, bölcsebbek lettünk! Szülők lettünk! És én a világ legboldogabb apa/férje lettem! Imádom ezt a képet, mert veled teljes az életem! Legyél örökre a partnerem! Szeretlek!" - olvasható Viktor Instagram-oldalán.

"Ma 1 éve vagyok büszke és a legboldogabb feleség, azóta pedig édesanya. Ennél többet nem is tudnék kérni!!! Mondanám, hogy elviszlek egy »nyaralásra-telelésre«, de nem lehet, vagy elviszek egy ebédre, de azt sem, vagy meghívlak kàvéra a cityben, de azt sem. Marad a jól bevált tv-nézéses program, és rendelünk egy pizzát. Mindent bepótolunk" - írta a boldog feleség.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.