Kiderült, hogyan kérte meg Visváder Tamás Palácsik Lilla kezét - Videó

Forrás: TV2 -
Palácsik Lilla lánykérés történet videó Life TV Bréking Visváder Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Visváder Tamás a Life TV-n futó Bréking című műsorban mesélte el, hogy évekkel ezelőtt hogyan kérte meg felesége és kisfia édesanyjának, Palácsik Lillának a kezét.

Az újdonsült apuka, Visváder Tamás igazán megadta a módját annak, hogyan kérje meg szerelme, Palácsik Lilla kezét. A romantikus történetet a Life Tv-n futó Bréking című műsorban mesélte el.

"Karácsony előtt megkérdeztem, hogy mit szeretne, mire azt mondta, hogy főzőkanalat és tanítsam meg főzni. Vettem egy hármas főzőkanálkészletet, az egész család előtt megkapta és sírt örömében. Nem a csalódottságtól, hanem örült, hogy én emlékeztem rá, majd utána megöleltem és mondtam, hogy van még itt egy ajándék. A dobozt, mint egy karácsonyfadíszt, elrejtettem a fán. Nem találta meg, majd nagy nehezen mutattam, hogy hol van, s mire kibontotta, én már letérdeltem, megkértem a kezét, amire igent mondott" - mesélte boldogan Tamás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.