Őrülten népszerű a rendőrség által indított karácsonyi csúnyapulcsi kihívás

karácsony kihívás karácsonyi csúnyapulcsi népszerű pulcsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Magyar Rendőrség által indított vicces kihíváshoz csatlakoztak már a NAV, a Magyar Közút, a Katasztrófavédelem és az Országos Meteorológiai Szolgálat munkatársai is.

„A karácsonyi hangulat otthon készül! Miről szól a kihívásunk? Amikor végeztél a munkával, menj haza, vedd le a munkaruhád, bújj bele a karácsonyi pulcsidba, és maradj otthon benne! Mi is így teszünk, amikor véget ér a szolgálatunk. A pulcsi lehet vicces, giccses, csúnya vagy cuki, mára hozzátartozik az ünnepi hangulathoz. De idén még többet jelenthet: hogy vigyázzunk egymásra. Mutassátok meg ti is, mit, mire cseréltek..." – olvasható a Magyar Rendőrség Facebook-oldalán.

Gál Kristóf a Ripostnak nyilatkozott a felhívás kapcsán, és elmondta, hogy az ötletgazdák az ORFK kommunikációs szolgálatának rendőrei voltak. Később több ismert szóvívő is úgy döntött, csatlakozik a vicces kihíváshoz.

„A csatlakozással két célunk volt: egy kis humort csempészni a nehéz hétköznapokba, megmutatni a vicces oldalunkat, másrészt eljuttatni az üzenetet, mennyire fontos a koronavírus járvánnyal kapcsolatos kormányzati intézkedések betartása."

– mondta Pécsi Norbert, a Magyar Közút kommunikációs osztályvezetője.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.