Váratlan hírt közölt a TV2 az Exatlon Hungaryről

Forrás: TV2 -
bejelentés Exatlon Hungary TV2 hír
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 nagysikerű műsora, az Exatlon Hungary sokkal hamarabb indul, mint gondoltuk.

December 28-án indul a TV2 új, teljes egészében magyar fejlesztésű napi sorozata, a Doktor Balaton, amelynek első két premier epizódját már december 27-én, vasárnap este láthatják a nézők, és szintén

december 28-án indul útjára az Exatlon Hungary 3. évada is, ahol újra a Bajnokok és Kihívók legnagyobb küzdelmeit követhetik majd nyomon hétköznap esténként, a Palik László műsorvezetésével készülő extrém sport-reality rajongói.

Két évad, 190 epizód és több, mint 3500 versenyfutam után újra jön az Exatlon Hungary. A TV2 extrém sport-realityjére nem kell sokat várni a rajongóknak, hiszen már az idei évben, december 28-tól képernyőre kerül a Bajnokok és Kihívók párharca.

Az Exatlon Hungary ezúttal is a Dominikai Köztársaságból jelentkezik, ahol már a jól ismert, embert próbáló akadálypályák mellé még nehezebb, nagyobb kihívást jelentő és látványosabb pályák épültek, hogy otthont adjanak a nem mindennapi küzdelemnek.

Az Exatlon Hungary műsorvezetője Palik László, a pálya szélén pedig ebben az évadban is Gelencsér Tímea faggatja majd a versenyzőket a műsor riportereként. A Bajnokok csapatában rajthoz áll a háromszoros olimpiai, kilencszeres Európa- és világbajnok kajakozó Szabó Gabriella, a tizenháromszoros showtánc világbajnok Kocsis Lili, a tizenkétszeres magyar bajnok kajakozó Szendy Lilla, a cselgáncs Európa-bajnok Szabó Franciska, a street workout világkupa győztes, többszörös magyar bajnok Szarka Ákos, a sokszoros magyar bajnok műugró, Somhegyi Krisztián, a profi országúti kerékpáros, korosztályos magyar bajnok, Móricz Dániel és a vitorlás korosztályos világbajnok, windsurf magyar bajnok Bors Máté.

Velük veszi fel a harcot a Kihívók csapata, azaz Bencsik Lili, Buzás Dorottya, Kőnig Anna, Török Lívia, Balogh Richárd, Herczeg-Kis Bálint, Nagy Dani és Pálfi Gergő.

December 28-án kezdetét veszi az Exatlon Hungary harmadik évada. Forrás: TV2

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.