Dér Heni különleges, mégis szomorú karácsonyra készül - Fotó

karácsony terhesség ünnep Dér Heni várandósság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dér Heni családja a Vajdaságban él, azonban a koronavírus miatt lehet, hogy idén nélkülöznie kell imádott szülei és testvére társaságát...

Dér Heni Csantavérről származik, és köztudottan szoros a kapcsolata családtagjaival. Az énekesnő amikor csak tud, hazalátogat hozzájuk, azonban a koronavírus-járvány miatt utoljára nyáron járt ott.

A vírus miatt sajnos nagyon úgy fest, hogy az ünnepek előtt nem fog hazajutni családjához, ezért férjével otthon karácsonyoznak. Heninek ez lesz az utolsó karácsonya édeskettesben Gergővel, azonban az első a családja nélkül.

Két ajándékcsomagolás között egy kis pihi, aztán folytatom... Annak ellenére, hogy benne van, nem tudunk Vajdaságba a családomhoz hazalátogatni, megbeszéltük Bakos Gergellyel, hogy az ajándékok ugyanúgy itt lesznek, és ha kell, megteremtem magunknak a hangulatot... Lefőzöm a 8 fogásos menüt, narancsos-fahéjas illatba öltöztetem a lakást és videochaten énekeljük majd együtt a "mennyből az angyal"- t...

-írta Heni legújabb szelfijéhez.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.