Nagy dobásra készül Harry és Meghan: ekkor állnak elő vele

Forrás: WireImage/2018 Pool/Samir Hussein/Pool/Samir Hussein -
első epizód Meghan Markle podcast Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harry és Meghan Markle egy percet sem pihent mióta kiléptek a brit királyi családból és a saját lábukra álltak. Áprilisban elindították a saját médiavállalkozásukat és annak keretein belül egy saját podcast-csatornát is megálmodtak maguknak. Most kiderül, hogy mikor lesz hallható az első epizód. 

A rajongók alig várják, hogy végre fültanúi lehessenek Harry és Meghan podcast-csatornájának. A házaspár az első epizódot eredetileg jövő év, 2021 elején szerették volna közzétenni, de végül

úgy döntöttek, hogy még idén, karácsony előtt elérhetővé teszik.

Nagyon várják már a rajongók Harry és Meghan első podcast epizódját Forrás: Chris Jackson/Getty Images/2017 Getty Images/Chris Jackson

A várva várt epizódokat Spotifyon keresztül érhetik el az érdeklődők, ahol a volt hercegi pár mellett különleges vendégeket is hallhatnak majd az érdkelődök.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.