Kiderült, ki Szegedi Fecsó barátnője, aki kísértetiesen hasonlít Vivire: megszólalt a celeb - Fotó

modell párkapcsolat barátnő Szegedi Fecsó új
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alig telt el pár hónap azóta, mióta Szegedi Fecsó szakított előző barátnőjével, Kiss Viviennel, de úgy tűnik, ismét megtalálta a boldogságot egy fiatal modell, Bea oldalán. A szerelmesek közös fotóval vállalták fel a kapcsolatukat.

Már nem a szingli férfiak táborát erősíti Szegedi Fecsó, aki ismét megtalálta a boldogságot új párja oldalán. A kiszemelt nem is annyira ismeretlen a rajongók számára, ugyanis a 27 éves fiatal modell, Bea az Aranypart egykori játékosának, Mandula Ádámnak volt a kedvese.

Fecsó a Blikknek mesélt arról, hogyan ismerkedtek meg kedvesével.

"Én nem ismertem Beát, szinte semmit sem tudtam róla, a közösségi oldalon kezdtem el követni. Egy idő után úgy döntöttem, a kezembe veszem a dolgok irányítását, és írok neki. Az üzenet lényege annyi volt, hogy ő testesíti meg számomra az ideális nőt. Nem kellett sokáig várnom a válaszra,

Bea is írta, hogy én vagyok a zsánere. Sajnos, a jelenlegi járványhelyzet miatt nem tudtam exkluzív randevúra vinni, így kétszer elmentünk sétálni, ami alatt kiderült, hogy szimpatikusak vagyunk egymásnak. Klasszikus, régimódi romantika ez" - mondta nevetve az édesapa.

Bár még nagyon friss a kapcsolatuk, már közös fotón ölelkeznek Fecsó Instagram-oldalán.

"Hirtelen felindulásból osztottuk meg a képet, sokan a barátaink közül is innen tudták meg. Jól megvagyunk, nem tervezünk előre" - mondta Fecsó, aki azt is elárulta, miért tett egy patkányt ábrázoló emotikont a képük mellé.

"Az nem patkány, hanem cickány. Így becézem, Beát, ő pedig macinak hív engem."

Bea nem egyedül érkezett a kapcsolatba, neki is van előző kapcsolatából egy kisfia.

"Jól megvagyunk, ráadásul neki is van egy fia, Medox, aki szinte egyidős a fiammal, Edwarddal. A gyerekek már találkoztak, jól kijönnek egymással, ahogyan én is Medivel. Van rutinom ebben, simán tudnék két gyermeket nevelni"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.