Vége Vastag Csaba és Görgényi Fruzsina kapcsolatának: öt év után szakítottak

Forrás: Origo -
Görgényi Fruzsina Vastag Csaba szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vastag Csaba és Görgényi Fruzsina 5 év után úgy döntöttek, külön utakon folytatják. 

Görgényi Fruzsina és Vastag Csaba öt éve a Grease című darab próbái alatt jöttek össze, de kapcsolatukat sosem tárták a nyilvánosság elé. A közösségi oldalakon sem mutatták meg szerelmüket, az elmúlt években mindössze néhány fotót tettek közzé. A pár közösen döntött a szakítás mellett.

Vastag Csaba és Görgényi Fruzsina Forrás: Origo

"Néhány hete hozták meg a döntést. Leültek és megbeszélték, hogy jelenleg teljesen máshogy képzelik el a jövőjüket. Nem volt vita, nincs harmadik, egyszerűen az elmúlt hónapok történései őket is gondolkodásra késztették, ahogyan sok mindenki mást is, és rádöbbentették őket arra, hogy a kapcsolatukat ilyen formában nem folytathatják" - mondta a Blikknek a pár egyik ismerőse. Természetesen mindkettejükben van szomorúság, de Fruzsinában már egyre jobban érett a családalapítás gondolata, Csaba viszont még nem volt nyitott a kérdésre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.