Emlékszel még az X-faktor felfedezettjére, Shodeinde Dorkára? Így él most!

X-Faktor Skócia Shodeinde Dorka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Shodeinde Dorka még 2010-ben vált ismertté az ország számára, amikor első gyermekével várandósa feltűnt az első magyarországi X-Faktorban. Az akkor 19 éves kismama egészen az élő showig jutott. Azóta pedig eltelt tíz év és rengeteg dolog változott az életében. 

Az énekesnő és párja a Story magazinnak adott exkluzív interjút, amelyben elárulták, hogy több éve elhagyták Magyarországot és Skóciába költöztek, eleinte nem volt könnyű számukra egy teljesen ismeretlen országban boldogulni. Ráadásul mára Dorka már 3 gyermekes édesanya, és nem rég ünnepelte a 30.születésnapját.

„Büszkeséggel tölt el, hogy ennyi idősen már három gyönyörű gyerekkel dicsekedhetek. Szerencsés vagyok! Életem legnagyobb kihívása, egyben legcsodálatosabb feladata az anyaság, és még előttem az élet. Sok minden csak most kezdődik el..."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.