deák téri kettős gyilkosság adomány Curtis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rapper és focista társai igyekeztek szebbé tenni a Deák téren megölt fiú, Laci nagymamájának és kishúgának a karácsonyát.

Focisták fogtak össze, hogy karácsony alkalmából segítsenek néhány rászoruló családnak. Köztük van a Deák téren megkéselt Laci nagymamája és kishúga is. A fiút 12 éves testvérével Babi néni nevelte, mivel édesanyjuk idén elhunyt.

Az idős asszony azonban nehezen boldogul egyedül, így borzasztóan örült, amikor Curtis, Vermes Krisztián az Újpest focistája és Lisztes Krisztián, a Fradi egykori játékosa meglátogatták őket, és adományokkal igyekeztek szebbé tenni a karácsonyukat.

Curtis is segít a Deák téren megkéselt fiú nagymamájának és kishúgának. Forrás: Curtis/Instagram

„Ez egy fantasztikus dolog, ami nem először fordult elő, hiszen már Laci megemlékezésén is összefogtak a focisták. Rengeteg erőt adott nekem ez a felém áramló szeretet. Nagyon sokat segítenek az emberek azzal, hogy szeretnek. Enyhíteni azonban nem tud azon a fájdalmon, amit Laci elvesztése miatt érzek, hiszen azon még az idő sem enyhíthet" – árulta el a Blikknek az asszony.
Babi néninek muszáj erősnek maradnia, hiszen csak ő maradt a 12 éves Annának, akinek most óriási szüksége van rá.

„Annának mostanában rémálmai vannak, nagyon rosszul alszik, és nagyon hiányzik neki a testvére Laci. Májusban volt a születésnapja nem sokkal az előtt, hogy a testvérét 22-én megölték, ezt megelőzően pedig márciusban meghalt az édesanyja is. Borzasztó ez az egész... Nem maradt neki más csak én. Igényli a szeretetet, gyakran mondja, hogy mama szeretgessél meg engem. Sokat puszilgatom, simogatom, hiszen másunk sem maradt már csak az egymás iránt érzett szeretet és mi ketten, egymásnak" – mesélte Babi néni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.