Koronavírus: 19 éves férfi a legfiatalabb áldozat

Forrás: AFP/Oscar Del Pozo -
legfiatalabb férfi itthon koronavírus fertőzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A pénteki adatok szerint csütörtökön a koronavírus legfiatalabb áldozata egy 19 éves férfi volt, akinek alapbetegségként bakteriális és gombás eredetű gyulladást tüntettek fel.

Az elmúlt 24 órában összesen 187 ember halt meg a koronavírus miatt Magyarországon, ez harminccal több, mint az ezt megelőző napon, akkor 157 halottról adott hírt a kormányzati tájékoztató oldal.

4428 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést a tegnapi napon, így az aktív fertőzöttek száma 198 438 Forrás: dpa Picture-Alliance via AFP/Nicolas Armer

A legfiatalabb egy 19 éves fiú volt, akinél alapbetegségként bakteriális és gombás eredetű gyulladást tüntettek fel.

A csütörtöki sajótájékoztatón Müller Cecília az elhunyt fiatallal kapcsolatban elmondta, hogy gyulladásos folyamatból kialakult agytályog miatt végződött így a betegsége

- írja a Blikk.

A második legfiatalabb áldozat egy 33 éves férfi volt, aki heveny hasnyálmirigy-gyulladással és veseelégtelenséggel, valamint cukorbetegséggel küzdött.

Egy 34 éves férfinél idült obstruktív tüdőbetegség volt feltüntetve az alapbetegségi között.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.