Pécsi Ildikó előre eltervezte, kik vehetnek tőle végső búcsút: kész a síremléke is

Forrás: MTI/Zih Zsolt -
temetés Pécsi Ildikó búcsúztató
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szombaton temetik a 80 évesen elhunyt színésznőt a máriabesnyői temetőben imádott férje, Szűcs Lajos mellé. A síremlék már elkészült.

Pécsi Ildikó több mint tíz éve vásárolta meg a dupla sírhelyet, hogy haláluk után is egymás mellett nyugodjanak szeretett férjével, Lajossal. A férfi idén nyáron hunyt el, a színésznő pedig december 5-én követte őt.

Pécsi Ildikót szeretett férje mellett helyezik végső nyugalomra. Forrás: MTI/Zih Zsolt

A sírhely már készen áll, szombaton búcsúztatják sztárt.
„Rengeteg munkával jár a temetés megszervezése, de Ildikó jó előre eltervezte, kik vehetnek tőle végső búcsút a szertartáson. Még azt az Ady Endre verset is kiválasztotta, ami a gyásztáviraton szerepel. Mostanra szerencsére a dupla síremlék is elkészült gránitból" – mondta a Ripostnak L. Péterfi Csaba, Pécsi Ildikó fogadott fia.

Katolikus szertartás lesz, amelyen a szűk család vesz majd részt, de élőben is közvetítik a temetést, hogy mindenki elbúcsúzhasson, illetve egy ravatalt is felállítanak, ahová virágokat lehet elhelyezni majd.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.