Tóth Vera az anyaságról vallott - Videó

Forrás: Tóth Vera/Instagram -
baba videó munka Tóth Vera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő már két éve él boldogságban a párjával, akivel újabban együtt is dolgoznak. Tóth Vera most arról beszélt, szeretne babát, de ez még odébb van.

Tóth Vera jelenleg Budapest és Palkonya között ingázik. Őt a fővárosba köti a munka, ugyan fellépései most nincsenek, de a napokban például megjelent a Punnany Massif énekesével egy közös karácsonyi daluk. Másrészről pedig az énekesnő kedvese éttermében segít. Szerinte a karantén arra is jó volt, hogy az ember elgondolkodjon azon, milyen utak vannak még.

Bár bevallotta, az első hónapokban csak „nézték egymást" a szerelmével, mert sok vendégük nem volt, ahogy most sem lehet, de ő igyekszik mindenhez pozitívan állni. Ehhez hatalmas erőt húga, Tóth Gabi kislánya, Hannaróza is. Vera elárulta, szeretne majd babát, ám ez még az ő életükben odébb van.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.