Kegyetlen módon mészárolta le családját az igazgatóhelyettes - őshonos bogarak buktatták le

gyilkosság rovarok rovarirtás igazgatóhelyettes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vincent Brothers, a bakersfieldi John C. Fremont Általános Iskola igazgatóhelyettese hideg vérrel, brutálisan meggyilkolta  családját.  Mikor azt hitte, megúszhatja, őshonos rovarok lebuktatták őt a rendőrség előtt.

A bakersfieldi John C. Fremont Általános Iskola igazgatóhelyettese, Vincent Brothers 2000-ben vette feleségül szerelmét, Joanie Harpert, de a kapcsolatuk nem tartott tovább egy évnél a férfi hűtlensége miatt. 3 évvel később januárban azonban adtak egy újabb esélyt a házasságuknak és Las Vegasban újra egybekeltek. Ekkor már a harmadik közös babájuk volt úton.

Alig pár hónap után, áprilisban a férfi megint elköltözött a családjától.

Feleségét, anyósát és három gyermekét: a négyéves Marques-t, a kétesztendős Lyndseyt, és a mindössze hathetes Marshallt július 6-án látták utoljára élve a templomban.

Hidegvérrel ölte meg 3 gyermekét, feleségét és anyósát az igazgatóhelyettesként dolgozó édesapa (A kép illusztráció) Forrás: Shutterstock

A férfi ezt követően Ohióba repült az édesanyjához és bérelt autóval visszament Kaliforniába, ahol

hidegvérrel meggyilkolta családja összes tagját azért, hogy ne kelljen őket anyagilag támogatnia a jövőben. Majd a helyszínt úgy rendezte el, mintha rablótámadás áldozatai lettek volna a szerettei

- írja a Bors.

Miután fény derült a gyilkosságra, gyanúsítottként hallgatták ki a rendőrök, de bizonyíték hiányában elengedték. Azonban a rendőrök nem hagyták annyiban a dolgot és felkértek egy rovarszakértők, hogy vizsgálja át a férfi bérelt autóját, mivel a kilométer mutató szerint, hazavezethettett majd vissza Ohióba a gyilkosság idején.

Hihetetlen, de a rovarszakértő kutatása sikeres volt, mivel

talált egy olyan szöcskefajta lábát, valamint papírdarazsak egyéb testrészeit, amik csak Kaliforniában honosak, vagyis máshol nem szorulhattak volna a szellőzőrendszerbe és az alkatrészek közé.

Az is kiderült, hogy valószínű éjszaka vezethetett a férfi, mivel lepte tetemének nyomait egyáltalán nem találtak az autón.

Ezután, 2007. május 15-én öt rendbeli gyilkosságban bűnösnek találta a férfit. Halálos ítéletét pedig 2017. szeptember 27-én rendelték el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.