Pompa és csillogás: így várják a karácsonyt a világsztárok - Fotók

karácsony ünnep sztárok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pár nap múlva karácsony, lassacskán ideje végiggondolni, milyen díszben is fog idén pompázni a karácsonyfa. Néhány sztárnál pedig már áll a fa és az egész lakás ünnepi pompában ragyog. 

Reese Witherspoon három gyermekével és magyar származású második férjével, Jim Toth-tal fogja tölteni a karácsonyt. Ám az ünnepek közeledtével nem maradhat el a mézeskalács sütés sem, ami a gyönyörű színésznőnek az egyik kedvenc programja decemberben.

JLo pedig egy igazán vagány szettben várja a karácsonyt, úgy tűnik az egész kertet kivilágították, ami csodás hangulatot ad otthonának.

Jason Statham és Rosie Huntington-Whiteley a klasszikus és letisztult dekor hívei, ekképpen öltöztették fel idei karácsonyfájukat.

Chiara Ferragni, világhírű influencernél már december eleje óta ünnepi pompában ragyog milánói lakása, amit meg is mutatott a rajongóinak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.