Szuper tippek Pirner Almától: így étkezz ünnepekkor, hogy ne plusz kilókkal zárd az évet - Videó

karácsony szilveszter elhízás hízás plusz kilók Pirner Alma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pirner Alma legújabb videójában arról beszél, mi okozza valójában az ünnepi elhízást, és hogyan kerülhetjük ki az év végén felszedett plusz kilókat.

Alma azzal kezdi a videóját, hogy azok, akik egész évben odafigyelnek a helyes táplálkozásra, és egészséges életmódot folytatnak, előre rettegnek a karácsonytól szilveszterig tartó tíz naptól, és attól, hogy rengeteg plusz kilóval gyarapodnak.

"Jönnek a családlátogatások, a sütik, és olyan nehéz nemet mondani, nehéz kordában tartani az egészséges életmódot vagy diétát (...) Van egy pár tippem, amit szeretnék veletek megosztani, ugyanis nem törvényszerű, hogy elhízzunk karácsonykor"

-mondja Alma.

Az Instagramra feltöltött videóban többek között arról is beszél, milyen fontos a mértéktartás, illetve hogy lefekvés előtt három órával már ne együnk semmit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.