A koronavírus nem állíthatta meg az összes szerelmest – Íme, 2020 sztáresküvői

sztáresküvő esküvő házasság magazin celeb sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 2020-as évben sajnos sok esküvő elmaradt a koronavírus-járvány miatt a sztárok háza táján is, ám akadtak meglepő, titokban házasodó celebek is. Tekintsünk vissza, és szemezgessünk azok között, akik kimondták a boldogító igent.

A 2020-as év abszolút álomesküvője Eva Mendes és Ryan Gosling nevéhez köthető. Az álompár már 8 éve van együtt, és két közös kislányuk is született. Decemberben kimondták a boldogító igent is.

Demcsák Zsuzsa – A műsorvezető és indiai párja esküvőjére is sor került végre idén, méghozzá igen meghitt körülmények között, az ara házának teraszán. Demcsák Zsuzsa és Krishan hosszú jogi problémák után kelhettek egybe itthon.

Demcsák Zsuzsa Forrás: Facebook/Zsuzsa Demcsák

Király Viktor – Év elején érkezett a hír, hogy az énekes és kedvese, Anita egybekeltek. Az esküvőn csupán negyvenen vettek részt, de a menyasszony összes kérése teljesült, hogy átélhesse az álomlagzit.

Nyári Dia - A színésznő nyárra tervezett esküvőjét szerencsére nem kellett elhalasztani. Azt ugyan nem árulta el Nyári Dia, hogy hol és mikor tartják a menyegzőt, csodaszép ruhájáról így is láthattunk képet. A kimondottan merész menyasszonyi ruha csupán pár csipkével takarta a bomba alakkal rendelkező Dia kebleit.

Diaz – A Welhello sztárja idén vette feleségül kedvesét, de nem ő, hanem zenésztársa, Fluor Tomi számolt be a nagy napról elsőként.

Rogán Cecília – Nyáron ment hozzá Szendrei Dánielhez Rogán Cecília, aki boldogabb, mint valaha.

Stohl András - A színész végre feleségül vette szerelmét, Vicát. Stohl András és kedvese ugyan nagyobb násznéppel tervezték az esküvőjüket, de végül így is megtartották.

Hódi Pamela – Idén megéltük, hogy Hódi Pamela és kedvese, Tóth Bence szakítottak, majd jött a hír, hogy titokban összeházasodtak, sőt, Pami gyermeket is vár. Az esküvőn készült fotót IDE kattintva tudod megtekinteni.

Beatrix yorki hercegnő - A brit királyi család tagja is idén ment feleségül Edoardo Mapelli Mozzi üzletemberhez, méghozzá egy magán ünnepségen, a windsori All Saints kápolnában. Beatrix hercegnő összes közeli rokona jelen volt az eseményen, egy valakit kivéve. Nem hívta meg ugyanis Katalin hercegnét. Az esküvőn készült képeket ITT tudod megnézni.

Jessica Brown Findlay - A Downton Abbey sztárja egy csodaszép romantikus esküvőn mondta ki a boldogító igent. A színésznő és párja, Ziggy Heath három év után házasodtak össze.

Ada - Pintér Adrienn, vagyis Ada nyár végén ment hozzá szerelméhez. Elárulta, hogy a koronavírus miatt körülbelül 50 fővel kisebb volt a vendégsereg, valamint a templomban maszkokat osztottak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.