Az idei év legmeglepőbb sztárszakításai

Forrás: Insatgram/Curtis -
Hódi Pamela válás Vasvári Vivien magazin Curtis szakítás sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az idei év sajnos bővelkedett sztárszakításokban. Sokan a koronavírus-járvány miatti első hullámos karantén miatt döntöttek úgy, hogy inkább külön válnak, de voltak, akik egyszerűen csak az érzelmek elmúlására, a közös célok hiányára vezetik vissza a szakításuk okait. Lássunk pár jelentősebb celeb szakítást.

Hódi Pamela és Tóth Bence szakításánál már csak az váltott ki nagyobb döbbenetet, amikor pár hónappal később bejelentették, összeházasodtak és első közös gyermeküket várják. Ám nem minden pár volt ilyen szerencsés idén, voltak, akiknek végleg elváltak útjaik.

Hódi Pamela és Tóth Bence Forrás: Tóth Bence/Instagram

Curtis – Gyermeke anyjával, Krisztivel közösen döntöttek amellett, hogy elválnak. Arra törekednek, hogy kapcsolatuk fiuk miatt jó maradjon, és valóban ez is látszik: nem marakodnak, nem dobálóznak egymásra. Curtis azóta új párra talált, a kosárlabdázó Barnai Judit személyében, akivel már a közös babát tervezik.

Curtis és Kriszti Forrás: Insatgram/Curtis

Vasvári Vivien – Az egykori luxusfeleség egy éven belül elvált és szakított is, mindezt két különböző férfi közreműködésével. Fecsótól való válása felszabadítóan hatott rá, új párjával, Zsigmonddal történő szakításáról azonban nem igen lehet tudni semmit. Mindenesetre december közepére a luxusmami minden közös fotójukat eltűntette a közösségi oldaláról és kijelentette, új életet kezd.

Vasvári Vivien és Zsigmond Forrás: Vasvári Vivien/Instagram

Fenyő Iván – Már az esküvőről szóltak a hírek, végül a színész és párja a szakítás mellett döntöttek, amit Fenyő Iván nagy fájdalommal élt meg.

Fenyő Iván Fotó: Szabó Gábor - Origo

Zac Efron – Csupán pár hónapig tartott a nagy szerelem a színész és pincérnő kedvese között. A távolság volt az, ami végül a kapcsolat végéhez vezetett: Zac Efron több hónapot volt Ausztráliában, míg párja Amerikában maradt.

Zac Efron és Vanessa Valladares Forrás: Getty Images, Instagram/_is_ness

Gillian Anderson – Az X-akták sztárja több évig élt boldog párkapcsolatban Peter Morgan forgatókönyvíróval, ám 2020-ban közösen arra jutottak, jobb, ha külön folytatják.

Gillian Anderson és Peter Morgan Forrás: Getty Images/David M. Benett

Pásztor Anna – 30 év után döntött úgy a vadóc énekesnő, hogy szakít gyermekei apjával.

Pásztor Anna és egykori élettársa Forrás: Fem3

Brad Pitt – A sármos színész és fiatal modell barátnője, Nicole Poturalski kapcsolata csupán három hónapot bírt ki. Egy bennfentes egyébként elárulta, hogy ez a dolog kettejük közt nem volt annyira komoly, mint amilyennek tűnt.

Nicole Poturalski és Brad Pitt Forrás: Instagram/nicole_poturalski, Getty Images

Osvárt Andrea – A színésznő élő adásban jelentette be, hogy míg tartott a műsor, párkapcsolata véget ért.

Osvárt Andrea Forrás: TV2

Sánta László – 6 év után ment tönkre Sánta Laci színész és felesége, Sánta-Széphalmi Juliska kapcsolata. A házaspárnak egy közös gyermekük van, a négyéves Laci.

Sánta László és Sánta-Széphalmi Juliska Forrás: Facebook/uliska Hivatalos Oldala

Vastag Csaba – Öt csodás év után szakított Vastag Csaba és Görgényi Fruzsina. A pár közösen döntött így.

Vastag Csaba és Görgényi Fruzsina Instagram/Görgényi Fruzsina

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.