Vele tölti a karácsonyt Törőcsik Mari

Forrás: MTI/Zih Zsolt -
karácsony Törőcsik Mari koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Töröcsik Marit karácsonykor sem látogatja majd meg a családja, ugyanis nagyon féltik a színésznőt a koronavírustól, így csak ápolójával tölti majd a karácsonyt, ő az egyetlen, aki bemehet hozzá.

Ki sem mozdul velemi otthonából Törőcsik Mari, és látogatókat sem fogad, családjával is csak az ablakon keresztül beszélget. Rá nézve ugyanis különösen veszélyes lehet a koronavírus, nem a csak a kora miatt, de krónikus tüdő- és felső légúti betegsége miatt is.

Ezért karácsonykor sem lehet szeretteivel, áplójával tölti majd az ünnepeket, ő az egyetlen aki bemehet hozzá.
Telefonon viszont sokakkal tartja a kapcsolatot, például Jordán Tamással, a szombathelyi Weöres Sándor színház alapító igazgatójával.

Törőcsik Mari karácsonykor sem lehet családjával. Forrás: MTI/Zih Zsolt

„Kialakult egy rutinunk, vagyis hogy kéthetente hívom Marit telefonon, és olyankor, ha ereje engedi, hosszan beszélgetünk. Minden érdekli, ami a színházzal kapcsolatos, és persze a humora is a régi. Az ünnepek alatt is hívni fogom, ahogyan a többi barátja is így tesz majd. Közben pedig abban reménykedem, hogy a jövő év első felében magunk mögött tudhatjuk ezt a vírushelyzetet, és személyesen is meglátogathatom őt. Karácsonykor is, ahogy mindig, mellette lesz a segítője, aki természetesen elkészíti az ünnepi menüt is" – árulta el a Blikknek Jordán Tamás, aki szerint a színésznő nagyon jól viseli ezt a nehéz helyzetet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.