Reagált az őt ért vádakra Cooky: "Sosem kockáztatnám a családom egészségét" - Videó

videó Cooky család utazás koronavírus Dubai
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogyan arról mi is beszámoltunk, rengeteg támadás érte a rádiós műsorvezetőt, Cooky-t, hogy a világjárvány ellenére nemrég Dubaiba utazott a családjával. A kétgyermekes édesapa a Mokkában reagált az őt ért vádakra.

Nagyon sokan támadták Cooky-t és családját amiatt, hogy a világjárvány ellenére elhagyták az országot és meg sem álltak az Egyesült Arab Emírségekig. A rádiós műsorvezető nem érti, miért lett ekkora támadás áldozata, minden óvintézkedést betartottak az utazás során.

"Minden szabályt betartottunk, de nem mentünk a törvény ellen, mert oda lehetett utazni! Voltak más magyarok is a repülőgépen, és az oda- és visszaút előtt is kétszer teszteltek bennünket"

- mesélte a Mokkában Cooky.

A kétgyermekes édesapa nem érti, hogyan gondolhatják róla az emberek, hogy veszélyeztetné a családja életét.

"Sosem kockáztatnám a családom egészségét! De kaptunk egy meghívást: ha te kapsz egy ilyet, tudod, hogy biztonságban lesztek, nemet mondtál volna, Laci? Ne hazudj"

- kérdezett rá Istenes Lacinál Cooky.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.