Szerelmi bánat, csalódás ihlette ByeAlex legújabb lemezét - Videó

Forrás: RTL Klub -
videó rehab új album ByeAlex
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Új albummal lepte meg a rajongóit ByeAlex, aminek munkafolyamata egy igazi terápia volt az énekes számára. 

Megjelent ByeAlex legújabb albuma, ami a Rehab címet kapta.

"Elég rossz életmódot folytattam az elmúlt másfél évben. Volt benne szerelmi bánat, csalódás, úgyhogy nem is fékeztem magamat. Azzal dolgoztam fel mindent, hogy zenét írtam, így lett ez az új album"

- mondta Alex.

Az énekes arról is mesélt, miként született meg a fejében az új lemez gondolata.

"Az egész onnan jött, hogy Olivér barátommal, amikor még lehetett, elmentünk bulizni és meséltem neki dolgokat magamról. Ő elég profi szinten foglalkozik digitális művészettel, amikor hazaért, kérte, hogy küldjek egy fotót magamról, mert csinálni akar valamit. Átküldtem, ő pedig pár nap múlva jött ezzel.

Akkor még nem akartam lemezt, de amikor megláttam a képet, azt mondtam, hogy lesz lemez és ez a fotó lesz rajta"

- magyarázta Alex, aki úgy érzi, másfajta stílust képvisel már, mint amilyet a korábbi dalai jellemeztek.

"Az ember folyamatosan változik, ahogy idősödik.

Én már nem szeretem a régi dalaimat. Lehet, hogy játsszuk majd a régi dalokat is, ha már 20 éve a pályán leszünk... de egész egyszerűen már nem úgy fejezem ki magamat, mint akkor.

Sokkal inkább olyan ember vagyok, mint a mostani lemez. A korábbi, csendesebb, akusztikusabb témájú dalaimat már elengedtem. Ez az új lemez most jó, szeretjük, nyomni fogjuk, aztán meglátjuk, mi lesz pár év múlva" - mondta ByeAlex a Friss Sláger műsorvezetőjének, Faragó Jankának.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.