Túlzásba esett: ijesztően nagyok lettek a mellei Martina Bignek - Videó

mell Martina Big
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Martina Big számtalan szépészeti beavatkozáson esett át, de még közel sem érzi tökéletesnek külsejét.

Sokak ismerhetik Martina Big történetét. Ő az a nő, aki tejfehér bőrrel és szőke hajjal született, de nem volt elégedett a kinézetével. Rengeteg műtéten esett át, hogy ő legyen a legnagyobb mellű modell, ezen kívül injekciókat kapott, hogy a bőrszínét megváltoztassa. Ennek köszönhetően fekete lett és azt állítja, hogy az orvosok szerint a gyermeke is az lesz. És csupán egy dolog érdekli, hogy minél nagyobbak legyenek a dudái.

Ebben a videóban pedig kifejti, hogy gigamelleivel egy a probléma: nem tudja bekapcsolni az autóban a biztonsági övet, de erre is talált megoldást.

Nem olyan régen pedig átesett egy újabb műtéten:

"Óriási híreim vannak. Igen jelentős mellnagyobbításon estem át közvetlenül karácsony előtt. Szeretem, amikor a melleim nagyobbak, és kerekebbek és keményebbek - írta legutóbbi Facebook posztjában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.