Újszülött kislányáról írt dalt Radics Gigi - Videó

Forrás: Radics Gigi/Instagram -
dal videó kislánya Nicsak, ki vagyok? Radics Gigi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasárnap kiderült, hogy a molylepke jelmez alatt az újdonsült édesanya, Radics Gigi rejtőzött, aki akkor hét hónapos terhesen hatalmasat alakított a TV2 színpadán. 

A Mokka vendége volt Radics Gigi, aki hét hónaposan terhesen szerepelt a Nicsak, ki vagyok? műsorában, ahol a molylepke jelmez alatt rejtőzött. Az újdonsült édesanya 2 és fél hónapja adott életet kislányának, Bellának, akihez még a várandóssága alatt írt egy dalt.

"A várandósságom alatt is dolgozgattam, ebből alakult ki egy jó kis dal, amit az édesapámmal írtunk együtt, az "Egy vagy velem" című dalom, a kislányomról szól, hát ki másról, nagyon nagyon a szívem csücske ez a projekt és nagyon boldog vagyok, hogy A Dal című műsorba bekerült, mert tényleg nagyon közel áll hozzám ez a dal" - mesélte Gigi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.