5 tanács a látványos fogyásért, egyenesen Rebel Wilson edzőjétől

Forrás: FilmMagic/2020 Jeff Kravitz/Jeff Kravitz -
fogyás magazin Rebel Wilson edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Karácsony után rengeteg embernek az az újévi fogadalma, hogy szigorú diétába kezd, rendszeresen edzeni fog és megmenti  a világot. Aztán a kezdeti lelkedesés igen hamar alábbhagy és újra engedni kezdünk a csábításnak. Majd november körül észbekapunk, de akkor már megint mindegy lesz, hiszen: „Ahh lassan itt a karácsony, majd Újév után!" Ezen azonban így tudsz változtatni!

Rebel Wilson amerikai komikát igencsak túlsúlyosan ismerte meg a közönség. Mindenki imádja a molettebb szőke színésznő eszméletlen humorát, de ez mind hiába, ő nem volt megelégedve magával. Komoly edzésbe kezdett, felbérelt egy személyi edzőt és több tíz kilótól megszabadult.

Azt természetesen nem szabad elfelejteni, hogy ne akarjunk koplalni és egyből 20 kilót ledobni, legfontosabb a fokozatosság. A tréner, Jono Castano elárulta, mik voltak azok a szabályok, amelyeket betartva nem hirtelen, hanem fokozatosan, Rebel egészségét megőrizve sikerült a fogyás - írja a People.

1. Életsítlus ma ozgás

„A változás sajnos sohasem egy véges folyamat. Ha elérted a kívánt súlyt, akkor sem állhatsz le a mozgással. Nem szabad, hogy felad, ez egy életstílussá válik. Folytatod, és egyre jobb verziója leszel önmagadnak. Ha nem így teszel, visszaesel arra a szintre, ahol kezdted."

2. Ne akard egyből megváltani a világot

„Példéul két hónap nem elég, hogy teljesen átalakul. Ne felejtsd el, két hónap alatt hatalmas stressznek teszed ki magad. Amikor ilyen célt tűzöl ki magad elé és nem sikerül, az azért van, mert sok a mentális probléma. Tűzz ki egy reális célt magad elé és ne stresszeld magad feleslegesen. Sikerülni fog!

3. Azok a csaló hétvégék...

„Nem tudsz "kiedzeni" egy rossz diétát és nem hagyhatod, hogy egy hétvége miatt elcsesződjenek a terveid. Ez egy óriási hiba, amelyet sok ember elkövet. Nincs csalás! Eljutnak a hétvégéig, és minden megy a kukába, amiért hétfőtől péntekig küzdöttek - a kemény munka semmivé lesz. Én az egyensúly híve vagyok, ha akarsz inni egy italt, vagy enni egy csokit, teljesen oké, de csak addig amíg belefér a napi kalóriába".

4. Ne hajszold túl magad

"Mindig azt mondom, minél többet edzel, annál jobb, azonban nem szabad túlzásba sem esni. Bármilyen típusú életmódváltásnál azt ajánlom, egy héten ötször elég mozogni, így megérdemelsz két pihenőnapot."

5. A pihenőnapon is lehetsz aktív

„A pihenőnapokon figyelj a nyújtásra vagy akár tégy egy nagy sétát. Nyilván nem kell megszakadni, de lényeg a mozgás és a kalóriák égetése. Ez a titka bármilyen típusú edzésnek."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.