Járványügyi szabályokat szegett Katalin és Vilmos - Fotó

Forrás: Max Mumby/Indigo/Getty Images -
korlátozások Katalin hercegné Vilmos herceg szabályszegés koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több szemtanú is alátámasztja, hogy Katalin hercegné és Vilmos herceg járványügyi szabályt szegett, amikor a gyerekekkel együtt Edward herceggel és családjával találkozott Sandringhamben.

Nagy-Britanniában a koronavírus miatt bevezett szabályok egyike alapján maximum hatan gyűlekezhetnek és találkozhatnak egyszerre és ebbe, korhatár nélkül a gyerekek is beletartoznak.

Járványügyi szabályt szegett a hercegi pár Forrás: MTI/AP/Kensington-palota/Katalin cambridge-i hercegnőa/Matt Porteous

Azonban a minap

Cambridge hercegi párja megszegte a fenti szabályt azzal, hogy a gyerekek társaságában Edward herceggel és családjával találkoztak Sandringhamben.

A találkozó aprópója egy karácsonyi témájú erdei út volt, amit a család együtt látogatott meg a királynő norfolki rezidenciáján. A gyermekekkel együtt a két család összesen kilenc főt jelentett - írja a Daily Mail.

A király család informátora által adott tájékoztatás szerint a két család véletlenül futott össze egymással, de több szemtanú szerint közösen sétáltak az erdei úton.

A fotók megtekintéséhez kattints ide.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.