Exatlon Hungary TV2 fogyás Follow Anna Exatlon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
December 28-án hétfőn startol az Exatlon Hungary harmadik évada a TV2-n.

Idén a Kihívók csapatát erősíti majd az egyik legismertebb magyar influenszer, FollowAnna is, aki Instagram-oldalán mutatta meg követőinek, mennyit fogyott az elmúlt fél évben.

Anna egy fekete bikiniben mutatta meg változását, és hosszú leírásban árulta el kitartásámak titkát.

6 HÓNAP! Mindig is az életem része volt a sport, akár csapat akár egyéni. De amire sosem figyeltem az az étkezésem, pedig mint látjátok sokat számít. 6 hónapja elkezdtem Gáborhoz (@struvegabor) edzeni járni és az étkezésemre is jobban figyeltem.

-írta az influenszer.

Anna azt is elárulta, hogy volt időszak, amikor hetente hatszor edzett, és már tudja, hogy csak a kitartáson és a rendszerességen múlik a siker.

Számomra az út ezzel nem ért véget, és igazából nincs is olyan, hogy vége. Ez nem egy before-after kép, csupán 6 hónapos változás. Az utat élvezem, a finom falatokat, a mozgást, az apró változásokat. A célom az ezzel a poszttal, hogy motiváljalak titeket, hogy a KITARTÁS és az ELSZÁNTSÁG csodákra képes. Nem kellenek hatalmas változások az életedben, csak egy kis kitartás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.