20 év után vallott Zámbó Jimmy barátja: ezt mondta neki a Király a halála előtt

Youtube -
halál Zámbó Jimmy magány Zámbó Jimmy halála
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zámbó Jimmy életének utolsó két évében egy mosonmagyaróvári cukrászházaspár volt a Király bizalmasa. Szoros, bensőséges viszonyt ápoltak. 20 évvel Jimmy halála után Lautner Marika a Blikknek vallott az énekessel folytatott egyik utolsó beszélgetéséről.

Marika azt mondja, az első pillanattól kezdve érezte, hogy megvan köztük az összhang Jimmyvel. Sosem közeledtek egymáshoz, mint férfi és nő, Marika is mindig a férjével ment a koncertekre, ahova egy idő után VIP-belépőt is kaptak, Jimmy öltözőjébe is bejárásuk volt.

Zámbó Jimmy Youtube


"Nem sokkal a halála előtt bevallotta nekem, hogy mennyire magányos. Sosem felejtem el, egyszer mentem be hozzá a koncert után, ott ült a széken, könyöke a térdén, az arca a tenyerébe temetve. Kérdeztem tőle, hogy „Mi van, Király?", mire ő csak annyit válaszolt, „Király, Király, de milyen magányos Király". Ez a mondat azóta is cseng a fülemben. Jimmy sokakat a bizalmába fogadott, de a legtöbbről kiderült, hogy érdekből van vele, ezért egy idő után hamar eltaszított magától mindenkit, félt a csalódástól. A mi barátságunk azonban töretlen volt"
- mondta Marika a lapnak, hozzátéve, tudna még miről mesélni, szinte mindent tudott a Királyról, de ennyi év után sem teregeti ki a titkait. Annyit azonban elárult, hogy mindig nála volt egy aktatáska, amiben pénzt, iratokat és egy pisztolyt is tartott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.