Palik László elárulta: így védekeznek az Exatlon forgatása alatt a koronavírus ellen

Palik László koronavírus Exatlon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
December 28-án újra elstartol az Exatlon Hungary, hogy egy végtelenül izgalmas versenyben mérje össze erejét a Bajnokok és a Kihívók csapata hosszú heteken keresztül. A koronavírus azonban sok mindent megnehezít, így védekeznek a forgatások alatt.

A show házigazdája,Palik László már hozzászokott, hogy a karácsonyi időszakot általában nem otthon tölti, ennek ellenére a forgatás minden percét maximálisan élvezi.

„Úgy tűnik, nekem már végérvényesen ez a karmám. Amikor egy évtizeden keresztül a Dakar rallykon versenyeztem, akkor sem voltak csendes, meghitt ünnepeim, hisz azt nem én határozom meg, hogy mikor lesz a verseny. Szóval volt időm megszokni ezt a fajta életmódot" – kezdte Palik a Borsnak, majd hozzátette, hogy az egy évvel ezelőtti szériában még váratlanul robbant be a vírus, most pedig alaposan felkészülhettek mindenre. Szigorú szabályok alapján történik a forgatás.

Az előző sorozatban, ahogy mindenki másnak is a világon, nekünk is a semmiből érkezett meg az életünkbe ez a járvány. Ezek a tapasztalatok életfontosságúak lettek, hiszen az előkészület hónapjai alatt mindent ezek alapján alakítottunk ki a török kollégáinkkal" – folytatta, majd hozzátette, hogy ő a rendszeres sportolással és az egészséges étkezéssel próbálja karbantartani szervezetét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.