Új életet kezdett Fodor Zsóka, ide költözött a fővárosból

Pécs Budapest Fodor Zsóka költözés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő úgy döntött, hogy új életet kezd: másfél éve elhagyta a fővárost, és Pécsre költözött. Nagyon régen vágyott már erre.

"1962 óta vártam arra, hogy végre Pécsre költözhessek. Most már másfél éve lakom itt, és annyira élvezem, hogy azt nehéz szavakba önteni. A lakás, a város, az emberek szeretete nagyon sokat jelent nekem. Boldog vagyok itt! Bár sajnos most nincsenek előadásaim, megtaláltam a pozitívumot ebben a helyzetben is: a barátnőimmel rengeteg időt tudok együtt tölteni. Sokat kirándulunk a környéken, kell a mozgás, mert azért az utóbbi időben felszaladt pár kiló. Imádok enni, szóval nincs mit tenni... Emellett verseket szavalok otthon, filmeket nézek, olvasok. Ha pedig kint vagyok, akkor nagyon figyelek a szabályok betartására. A maszk mellett kesztyűt is hordok" - mondta a színésznő a Ripostnak, aki a szentestét is a barátnőivel töltötte.

Fodor Zsóka Life TV

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.