Barta Sylvia tavasszal esett át a koronavíruson, de még most is maradványtünetekkel küzd

betegség vakcina védőoltás Barta Sylvia koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 gyönyörű időjósa, Barta Sylvi a koronavírus első hullámában lett beteg, de a mai napig érzi a betegség hatását.

A TV2 csinos időjósatavasszal fertőződött meg a koronavírussal. A vírus ledöntötte a lábáról Sylvit, és bár hónapokkal ezelőtt volt beteg, maradéktalanul a mai napig nem sikerült felépülnie. Mivel probléma van a látásával, úgy döntött, alaposan kivizsgáltatja magát.

"Jól érzem magam, de hamarosan teljes kivizsgálásra megyek, hogy megtudjam, okozott-e maradandó károsodást a vírus a szervezetemben"

– kezdte a Ripostnak Sylvia, aki fontosnak tartja, hogy minél többen adassák be maguknak a védőoltást.

"Nagyon fontosnak tartom az oltást, hiszen a vírus itt marad velünk, nem fog eltűnni. Ez az egyetlen módja annak, hogy megtanuljunk együtt élni vele"

– folytatta az időjós, akinek a szervezete még termel ellenanyagot, ám vérplazmát sajnos nem tud adni az autoimmun betegségére szedett gyógyszerek miatt.

"Mindenki, aki már túl van a betegségen, menjen el és adjon vérplazmát, ami nemhogy teljesen ingyenes, de a vérvétel során az is kiderül, van-e még ellenanyag a szervezetében. Ha már nincs, amint lehet, oltassa be magát, mert tudomásul kell venni, hogy nem bujkálhatunk örökre, a gazdaság sem állhat le, a vírus viszont nem fog eltűnni."

- zárta sorait Sylvi.

Forrás: Barta Sylvia/Instagram

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.