Bontatlan csomagolásban árulják a karácsonyi ajándékokat egy netes aukciós oldalon

Forrás: Thinkstock -
karácsony ajándék csomagolás ünnepek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Furcsa ajándékok lepték el az eBayt.

Egy rakat ismeretlen tartalmú, karácsonyi papírba csomagolt ajándék került fel a napokban az eBayre. Valóságos hullámot indítottak azok, akiknek nem tetszik a kapott ajándék, pontosabban a személy, akitől kapták.

Az egyik felhasználó például azt írja a szépen becsomagolt doboz mellé:

"Hosszú sztori, az ajándékok egy olyan személytől vannak, akikkel már egyáltalán nem állok kapcsolatban, mondjuk úgy, hogy egy őrülttől. Már nem állunk szóba egymással, ám az ajándékokat már azelőtt átadták, hogy ez megtörtént volna. Remélem, valaki értékelni tudja majd a csomagok tartalmát, mert én nem fogom."

Forrás: Thinkstock

Ha valaki azt gondolná, hogy ezek a titokzatos ajándékok nem kellenek senkinek, akkor el kell keserítsük, ugyanis a szóban forgó csomagra már 40-en licitáltak, és 63 fontnál, azaz 25 ezer forintnál jár - írja a Szeretlekmagyarország a The Sun cikke alapján.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.