Zokogva nyilatkozott a feleségét gyászoló Kovács P. József: "Őt pótolni nem lehet"

Fotó: Mudra László [origo] -
karácsony halál gyász koronavírus szomorúság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A népszerű tévébemondónak, Kovács P. Józsefnek tragikus karácsonya volt: elvesztette élete párját, akivel ötven évig éltek boldog házasságban.

Mercsényi Marietta és Kovács P. József ötven évig voltak házasok, a népszerű tévébemondó nagyon nehéz időszakon megy keresztül.

„Drága barátaim. Ötven gyönyörű, élményekkel és sok-sok küzdelemmel teli év után örökre elment Marietta, életem fele, a társam, aki oly sokat tett értem és a családunkért. A vigasz két nagyszerű gyermekünk és négy unokánk, de őt pótolni nem lehet..."

– ezeket a szívhez szóló sorokat írta közösségi oldalára Kovács P. József. A gyászoló bemondó elcsukló hangon, zokogva beszélt a Blikknek.

"Az én csodálatos feleségem hosszú ideje küzdött a betegséggel, méltósággal, türelemmel és bizakodva. Mindent megtettünk azért, hogy meggyógyuljon, és velünk együtt ő is az utolsó pillanatig hitt a gyógyulásban. Elmondhatatlan fájdalom van most bennem, egyedül vagyok, és csak a könnyeimet nyelem..." – mondta a tévés.

Kovács P. József és fia, Kovács Kristóf. Fotó: Mudra László [origo]

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.