"A legjobb apa volt a világon" - Megszólalt a koronavírusban elhunyt körmendi mentős párja - Videó

Forrás: Shutterstock -
halál mentős koronavírus fertőzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A megözvegyült nő két gyermekkel maradt magára.

Ahogy arról mi is beszámoltunk, a koronavírus két mentőst is elragadott. Az egyik megözvegyült édesanya a Tényekben vallott tragédiájáról.

„A szerelmem volt, a gyerekeink apja, és az is marad.

-mondta Dóra a Tényeknek.

A 39 éves édesanyának és kedvesének jövőre lett volna az esküvője, a 10. évfordulójukon szerettek volna összeházasodni.

„A legjobb apa volt a világon" – tette hozzá.

Tamás a körmendi mentőállomáson dolgozott, autoimmun betegségben szenvedett. Amikor elkapta a koronavírust, kórházba került.

„Vasárnap hívtak, hogy menjek be, mert lehet nem fogja megélni a reggelt. Bementem, megsimogattam a lábát, kezét, arcát. Akkor is csak abban bíztam, úgy jöttem el, hogy rendbe jön".

Dórának Tamás még a kórházból is írt, biztatta, hogy minden rendben lesz, de sajnos nem így lett.

"A kisfiam még kicsi ehhez, hogy felfogja, de Anna mindig kérdezgeti, hogy apa felébredt-e a kórházban. Én pedig azt mondtam neki, hogy most már mindig velünk lesz, csak nézzen fel az égre"

-nyilatkozta sírva az édesanya, aki arra figyelmeztet mindenkit, vegye komolyan ezt a vírust. Az egyedült maradt édesanya bármilyen segítséget szívesen fogad.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.