Pokorny Lia elárulta, miért nem érezte magát sokáig szép nőnek

Forrás: Pokorny Lia - Instagram -
Pokorny Lia szépség Lilu
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megjegyzést tettek a külsejére.

Pokorny Lia Lilu vendége volt a Liluland YouTube-csatornáján, ahol sminkelési szokások és környezettudatosság mellett arról is beszélgettek, hogy mit jelent Lia számára szépnek lenni, mit szeret magán, és mi az, amit kevésbé.

Forrás: Pokorny Lia - Instagram

"Az orrommal azért voltak problémáim, egészen addig, amíg nem forgattunk egy sorozatot, amiben egy még nagyobb orrot raktak az orromra. Utána azt éreztem, hogy ez egy csodálatos terápia volt. (...)

Amikor kamasz voltam, akkor egyszer valaki mondta, hogy olyan szép görögös orrod van, és én azt gondoltam, hogy ez egy bók, hogy ez szép. És aztán amikor elindult a színház, már nem tudom ki volt, aki először mondta, hogy "hát az ilyen nagy orrú nők, mint te"... Én addig azt gondoltam, hogy ez jó, de ekkor elgondolkodtam, hogy ez akkor inkább baj? Hogy lehet, hogy amit eddig én normálisnak láttam, arról ez kiderül? Hogy gyakorlatilag nem lehetek törékeny nő, mert nagy az orrom. Ezután teljesen fura dolgokat képzeltem magamról. (...) Azt éreztem, hogy be vagyok téve egy skatulyába, saját magam által."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.