Hosszú hónapok után ezt üzente Sas József a rajongóknak

Forrás: MTI/Földi Imre -
szilveszter Sas József Mikroszkóp Színpad heller tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sosem telhetett el szilveszteri buli Sas-kabaré nélkül, ám az utolsó felvétel 2012-ben készült, ami felfoghatatlan. A kabaré egyik oszlopos tagja, Heller István így búcsúzik idén az óévtől.

„Minden év utolsó napján elképesztő tempót diktáltunk. Volt, hogy napi 15-16 fellépésre voltunk hivatalosak, s majdnem minden színházban felléptünk. Őrületes, amit szilveszterkor lenyomtunk.De idén minden más lesz. Most először sehova sem megyek, a feleségemmel kettesben koccintunk otthon és az ágyba bekucorodva nézzük a kabarét" -" - nyilatkozta Heller Tamás a Borsnak.

Forrás: MTI/Földi Imre

Sas József állapotáról egykori kollégái és barátai sem tudnak sokat, azonban a Borsnak sikerült utolérnie a legendás humoristát, aki feleségén keresztül kívánt az olvasóknak egészségben gazdag békés új évet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.