Ördög Nóra a gyerekeiről: "Nem eszközök, hogy like-okat gyűjtsek az Instán"

tv2 -
kritika gyerekek Ördög Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ördög Nóra bátran mutogatja gyermekeit a közösségi oldalakon, emiatt pedig folyamatosan kritizálják őt és férjét. Ördög Nóra dr. Almási Kitti videójában mesélte el, hogy rengeteg negatív véleményt kapott már a gyermekneveléssel kapcsolatban, azonban ő tudja mit csinál és mindent megad a gyermekeinek, amire szükségük van.

„A legnagyobb mankóm, hogy mi ketten Palkóval ugyanazt gondoljuk a dolgokról, van egy ember, aki miatt azt gondolom, hogy nem vagyok egyedül. A lényeg szerintem, hogy mennyit törődsz ezzel a gyerekkel, és figyeled-e az igényeit, kibeszélitek-e a dolgokat. Nem attól válik valaki defektessé, hogy mutatták-e vagy nem. Nem eszközök, hogy like-okat gyűjtsek az Instán. Nyilván nehéz ezeket a kritikai hangokat kikapcsolni" – mondta határozottan Nóra, akit annak idején azért is támadták, mert a terhességéről kiadott egy könyvet

tv2

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.