Szokatlan szilvesztere lesz Lajcsinak: 30 éve nem történt vele ilyen

Forrás: RTL Klub -
szilveszter Lajcsi koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Galambos Lajos nem is emlékszik milyen egy csendes és nyugis szilveszter, hiszen 30 éve folyamatosan turnézott ezen az éjszakán. Ám az idei más lesz, a koronavírus-járvány miatt így fog ünnepelni.

„Harminc éve fordult elő utoljára, hogy a barátaimmal tölthettem a szilveszter estét, olyan pedig soha, hogy a családom mellett legyek az óév utolsó és az újév első óráiban. Persze szokatlan lesz, hogy nem azzal telik majd az este, hogy buliból buliba rohanok valamelyik autópályán, de izgatottan várom, milyen is egy csendes, meghitt ünneplés" - kezdte a Ripostnak Lajcsi, majd elmesélte, idén hogy ünnepel.

Forrás: RTL Klub

„Az egész család itthon lesz, hiszen a gyerekek sem mennek sehová, így végre nem kutyafuttában, telefonon kívánunk egymásnak boldog újévet, hanem személyesen koccinthatunk mindannyian. Éjfél előtt beszélgetünk, majd ha beköszönt az újév, eszünk egy kis lencsét, miközben nézzük a tévét. Különös élmény lesz például, hogy látom majd magam a TV2 képernyőjén, hiszen a Szilveszteri Zenebutik 2020 című műsor több blokkjában is feltűnök majd."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.