Neymar cáfolta, hogy ötszáz fős szilveszteri bulit rendezett: "Vacsora itthon, távolság a székek között és ez nem ötszáz embernek szól"

Forrás: AFP/Jewel Samad -
szilveszter Neymar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Neymar, a Paris Saint-Germain brazil labdarúgója pénteken cáfolta, hogy napokig tartó óévbúcsúztató bulit rendezett ötszáz ember részvételével.

"A családommal és a barátaimmal ünnepeltem. A koronavírus-járvány miatt mindenkit megvizsgáltak és ügyeltünk a távolságtartásra" - mondta videóüzenetében a 28 éves csatár. Neymar közösségi oldalán látható volt az ünnepi asztal is, amely körül csak minden második széken ültek vendégek.
"Vacsora itthon, távolság a székek között és ez nem ötszáz embernek szól" - nyomatékosította.

Forrás: AFP/Jewel Samad

Közelmúltbeli brazil médiabeszámolók szerint a futballista napokig tartó mulatságot rendezett több száz ember részvételével a Mangaratibában található tengerparti villájában. A jelentések felháborodást váltottak ki, az egyik legismertebb szakíró, Juca Kfouri például úgy fogalmazott: Neymar gúnyt űz a körülbelül 195 ezer brazil koronavírus-áldozat családjából.

A futballistát az ügyészség is megkereste, hogy adjon magyarázatot a járvány terjedését elősegítő buli szervezéséről.

Brazília a fertőzések számában a harmadik, a halálesetek számában pedig a második helyen áll a világon. A válságos helyzet miatt a riói tengerparton, a Copacabanán is lemondták a hagyományos szilveszteri ünnepségeket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.