Arany Rolexben pózol Nicki Minaj 4 hónapos kisbabája - Fotó

Fendi Rolex Nicki Minaj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nicki Minaj kisbabája egyértelműen luxus körülmények közé született, de ezen a fotón még a rajongók is kiakadtak. 

Nicki Minaj már néhányszor kiakasztotta a rajongóit: nemrég például azzal, hogy bikinis fotót posztolt, miközben már erősen várandós volt. Erről persze megoszlanak a vélemények, egyesek szerint ez teljesen normális, míg mások szerint nem illendő.

Az viszont szinte tényleg mindenkit felháborított, hogy a 4 hónapos kisfiút tetőtől talpig luxusmárkák ruháiba öltözteti, és méregdrága fuxokat aggat rá. Az énekesnő az Instagram-oldalán osztott meg néhány képet, amelyeken jól megfigyelhető, milyen babaruhákat és kiegészítőket vásárolt a kicsinek.

Többek között egy arany Rolex karórát viselt és Fendi babacipőt, amit bizonyára azért vettek meg, mert az össze többi ruháját is a híres tervezőtől vásárolták. Nem beszélve a nyakában lógó aranyláncról, amire a kicsi beceneve van írva.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.